Waarom uw hemel bekleding laten vervangen?

Waarom uw hemel bekleding laten vervangen?

Waarom uw hemel bekleding laten vervangen.

Er zijn 2 soorten hemels. Hangende hemels en schaalhemels, hangende hemels zie je het meest in klassieke auto’s. Schaalhemels zie je vooral veel in moderne auto’s. Hier onder hebben we het vooral over schaalhemels. 

Het los gaan hangen van uw hemel bekleding kan van de ene op de andere dag gebeuren. Erg vervelend wanneer het stof constant over uw hoofd glijdt of erger wanneer het uw zicht belemmert. Dit is iets wat u graag en snel opgelost wil hebben.

Hoelang duurt een hemel bekleding reparatie

Het opnieuw stofferen van uw hemel bekleding neemt gemiddeld 2 tot 3 dagen in beslag. Een afspraak kan vaak al binnen 1 of 2 weken gepland worden. 

Hoe word uw hemel bekleding gerepareerd

De hemel bekleding word uit de auto verwijderd. Dit is in veel gevallen een grote kartonnen schaal. We verwijderen de oude bekleding, lijm en vulling resten. In sommige gevallen kan dit een erg tijdrovend en vies klusje zijn. Wanneer de schaal weer helemaal schoon is plakken we een nieuw uitgekozen stof uit. Dit kan iets zijn wat op het origineel lijkt maar ook iets heel anders zoals bijvoorbeeld een zwarte auto hemel van alcantara. Wanneer dit vakkundig is geplakt zullen wij de schaal weer terug in de auto bouwen.

Wat zijn de kosten voor het vervangen van uw hemelbekleding

Dit kan erg variëren per merk en model. Via whatsapp of mail en goede duidelijke foto’s van dichtbij en afstand kunnen we vaak al een goede gerichte prijs indicatie geven. Om toch een idee te geven reken wij voor het opnieuw bekleden van uw auto hemel een vanaf prijs van 350,- maar dit kan ook oplopen tot zo een 1200,-.

Leave a Reply